084: Smuler & bitar

Vi testar Smoked exotica som är ett rökigt och lagrat te. Därefter pratar vi om vikten av bredd. Alltså att det kan vara en fördel att ha lite kunskap av mycket olika saker. Diskussionen tar sin utgångspunkt från en artikel vi läst.

Veckans te: Smoked exotica

AveTea – Heritage Rediscovered

Smoked Exotica – Part 1 – T Ching

Smoked Exotica – Part 2 – T Ching

Länkar

eighty degrees magazine

Martin Lindeskog????????????☕️???????? på Instagram: “The Perfect Cuppa: Tea Sketches coasters by @stickermule. The illustration is created by @johncoxart. You could find the illustration in my…”

Plats: Café Vida La Vida – Göteborg – Citypolarna.se

The Perfect Cuppa – Tea Sketches | RedCircle

Lapsang souchong – Wikipedia

Matt Ragland – YouTube

Themes for Thinkers 18: The Importance of Range

Köp Range – David Epstein – häftad (9780593084496) | Adlibris Bokhandel

Range – David Epstein – Häftad (9780593084496) | Bokus

006: Trello! Is it me you’re looking for?

Ikigai – Wikipedia

Produktiviteét.se – Te

Kontakt och cred

Jingle skapad av Jim Jonsson på JTunes Productions

Logo av Kjell Högvik Hansson

Hemsida utvecklad i samarbete med Cay Lundén på ComArt

Johan Gustaphzon

Appleyra

Twitter @gustaphzon

Johan Gustaphzon på Instagram

Martin Lindeskog

TeaBookSketches | The process of cultivating a tea book

Twitter @lyceum

Martin Lindeskog på Instagram

Produktiviteet

Ansök till vår Slackgrupp

Maila oss

Produktiviteet på Twitter

Produktivitéet på Facebook

Produktivitéet på Instagram

Produktiviteet Podcast – YouTube

Produktiviteet.se – Produktiva tedrickare

Lämna gärna ett omdöme på iTunes

Produktivitéet är inspelat med Ringr och redigerat i Ferrite Recording Studio

Check out this episode!


2 Replies to “084: Smuler & bitar”

  1. Pingback: 085: Ödmjuk ros

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSTAGRAM

Nytt avsnitt ute.
Vi är tillbaka och dricker te, denna gång dricker vi Ceylon från olika höjd. Det pratas frukostblandningar, rena teer och vad som skiljer Ceylon från olika höjd. Allt avslutas med ett snack kring senaste numret av Eighty Degrees. Veckans te: Ceylon #produktivitéet #ceylonte #svartte #tepodcast #tepodd #teprovning #tenörd #tenörderi
Vi är tillbaka och dricker te, denna gång har tiden hunnit ifatt oss. Det innebär att vi inte hunnit förbereda samma te utan löser det så gott vi kan med två varianter av Keemun. Det blir mycket teprat och sedan avslöjar vi vår nya inriktning på podden. #tepodd #produktivitéet #tepodcast #keemun #svartte #keemunfop #keemunmaofeng #tenörd #teprovning
Vi är tillbaka och fortsätter dricka te från Sydkorea. Denna gång dricks det exklusiva Woojean som skördas tidigt på våren. Vi återkopplar lite till vårt tidigare prat om GTD och Johan har tittar lite på Office 365. #produktivitéet #woojean #tecentralen #produktivitet #tepodcast #produktivitetspodcast #tepodd #teprovning #koreansktte #gröntte
Vi är tillbaka och fortsätter dricka koreanskt te från Tecentralen. Denna gång är det Hadong Saejak som skördas i april-maj. Sedan avslutar vi vår serie om GTD med det sista steget ”Att göra”. #tepodd #produktivitet #produktivitéet #gröntte #saejak #hadongsaejak #sydkoreansktte #tepodcast #tecentralen #gtd
Vi är tillbaka och denna gången dricker vi Jungjak från Hadong i Sydkorea. Teet kommer från Tecentralen i Östersund (@tecentralen). Vi fortsätter vårt samtal om GTD och nu är det dags att gå igenom. #produktivitéet #jungjak #hadongtea #gtd #gtdgåigenom #produktivitet #gröntte #tepodd #tepodcast

STÖD OSS PÅ PATREON

TRANSLATE